Ohita navigointi

Työhönvalmennuksella uuteen työhön Etelä-Savossa

Ota yhteyttä!

Bovallius-Palvelut Oy tarjoaa työhönvalmennusta, eli apua työpaikan hakuun ja uuden työn aloittamiseen Etelä-Savon alueella. Palvelumme kattaa omien vahvuuksien löytämisen, sopivan täydennyskoulutuksen hankkimisen, työnhaun asiakirjojen päivittämisen ja valmistautumisen haastattelutilanteeseen. Autamme sinut myös alkuun uudessa työpaikassasi.

Kenelle työhönvalmennus sopii?

Maksuton työhönvalmennuspalvelu on suunnattu juuri sinulle, joka suuntaat suoraan töihin tai tarvitset tukea työllistyäksesi. Työhönvalmennuksen aikana voit kartoittaa vahvuuksiasi, hakea töitä, valmistautua haastatteluun, opetella uudessa tehtävässä vaadittavia tietoja ja taitoja sekä tarvittaessa hakea ammattitaitoasi vahvistavaan lisä- tai täydennyskoulutukseen. Kun sopiva työpaikka on löytynyt, työvalmennuksesta voit saada myös tukea aloittamiseen uudessa työpaikassa.

 

Palveluumme voi tulla TE-toimiston kautta. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi työhönvalmennukseen, kun olet yhteydessä TE-toimiston asiantuntijaan. Työhönvalmennuksen aikana saat samaa etuutta kuin työttömänäkin. Valmennusta voi saada 50 tuntia vuodessa.

Kysy lisää!

Mitä työhönvalmennus antaa?

Autamme sinua henkilökohtaisesti, kun etsit sinulle sopivaa työpaikkaa. Oman työhönvalmentajasi ohjauksella löydät ja tuot esiin osaamisesi ja vahvuutesi työmarkkinoilla.

Autamme:

  • osaamisesi kartoittamisessa ja näkyväksi tekemisessä, omien vahvuuksiesi tunnistamisessa

  • työnhakuasiakirjojen laatimisessa tai päivittämisessä (CV ja hakemus)

  • koulutusvaihtoehtojen kartoittamisessa

  • työnhaussa ja kaikissa työnhakuun ja työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä

  • työllistämissuunnitelman laatimisessa tai päivittämisessä TE-toimiston Oma asiointi -palvelussa.

Jos yhteydenotto tai hakemus ei johda työpaikkaan, analysoimme kanssasi hakutilannetta. Kun sopiva työpaikka löytyy, työhönvalmentaja voi auttaa sinut alkuun työpaikalla.

 

Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää.

Yhteystiedot

Avoimet työpaikat

Bovallius-Palvelut Oy tarjoaa monipuolisia rekrytointipalveluita kaikille työtä etsiville. Etsimme jatkuvasti lisää motivoituneita työntekijöitä – käy tutustumassa avoimiin paikkoihimme.

 

Huomaa, että kaikki työpaikat eivät tule julkiseen hakuun, sillä pyrimme löytämään sopivia työntekijöitä jo CV-pankkimme hakijoista. Halutessasi voit jättää meille avoimen hakemuksen tulevia työtilaisuuksia varten.

Lue lisää rekrytointipalveluistamme