Viihtyisä päiväkoti Villa Viikari

Ota yhteyttä!

Bovallius-Palvelut Oy ylläpitää päiväkoti Villa Viikaria Pyhityn alueella Pieksämäellä. Päiväkoti tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta ja maksutonta esiopetusta viihtyisissä puitteissa. Lue lisää ja hae paikkaa!

Päiväkoti Villa Viikari – palvelua ammattitaidolla

Päiväkoti Villa Viikari on vuonna 2011 perustettu, Bovallius-Palvelut Oy:n ylläpitämä päiväkoti. Se sijaitsee Pieksämäellä, luonnonkauniilla Pyhityn alueella, upeiden ulkoilu- ja retkeilyalueiden keskellä.

 

Päiväkoti tarjoaa kokopäivähoitoa ja maksutonta esiopetusta. Nykyaikaisissa ja toimivissa tiloissa on kolme lapsiryhmää. Lapsiryhmät toimivat ammattitaitoisen ja työhönsä motivoituneen henkilökunnan opastuksella.

 

Kerromme mielellämme lisää päiväkodistamme – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Laadukasta varhaiskasvatusta

Suomessa jokaisella lapsella on oikeus varhaiskasvatukseen. Varhaiskasvatus tarkoittaa lapsen suunnitelmallista ja tavoitteellista kasvatuksen, opetuksen ja hoidon muodostamaa kokonaisuutta, jossa painottuu erityisesti pedagogiikka. Varhaiskasvatus tukee lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista sekä edistää hänen hyvinvointiaan.

 

Varhaisten vuosien merkitys lapsen oppimisen ja koko elämän kannalta on suuri. Siksi päiväkotimme korostaakin varhaiskasvatuksen laatua. Meille laatu tarkoittaa turvallisia ja tehtäväänsä koulutettuja aikuisia, lapsen ja hänen perheensä tarpeiden huomioimista, viihtyisiä ja terveellisiä tiloja – ja halua tehdä työmme mahdollisimman hyvin. 

Maksutonta esiopetusta

Esiopetus tarkoittaa maksutonta opetusta, jota lapset saavat oppivelvollisuutta edeltävänä vuonna eli yleensä noin kuusivuotiaana. Varhaiskasvatus, esiopetus ja perusopetus muodostavat lapsen kehityksen ja oppimisen kannalta johdonmukaisesti etenevän kokonaisuuden ja perustan koko elämän läpi jatkuvalle oppimiselle.

 

Esiopetuksessa käytetään varhaiskasvatukseen sopivaa pedagogiikkaa ja kunnioitetaan lasten mielenkiinnon kohteita. Leikki eri muodoissaan on vielä vahvasti mukana oppimisessa.

Kysy lisää

Bovallius-Palvelut Oy – parempaa yhteiskuntaa rakentamassa

Bovallius-Palvelut Oy on yhteiskunnallinen yritys, joka pyrkii rakentamaan osaltaan parempaa maailmaa. Haluamme päiväkotimme avulla tarjota lapsille turvallisen paikan kasvaa ja oppia sekä perheille tukea rakentaa hyvää arkea.

 

Meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki, joka kertoo siitä, että ratkomme yhteiskunnallisia ongelmia ja toimimme kestävän hyvinvoinnin rakentajana. Voitostamme suurin osa kanavoituu yhteiskunnalliseen hyvään.

Lue lisää