Puu- ja nahkatuotteiden sopimusvalmistusta Etelä-Savossa

Ota yhteyttä!

Bovallius-Palvelut Oy:n monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluu tuotteiden sopimusvalmistus Etelä-Savossa. Valmistamme toiveidesi ja mittojesi mukaiset tuotteet puusta ja nahasta. Sekä pienet että suuret erät onnistuvat. Kerromme mielellämme lisää tarjolla olevista vaihtoehdoista – ota yhteyttä!

Ainutlaatuiset puutuotteet

Saat yritykseltämme taitavasti tehdyt puutuotteet mittojen mukaan. Lopputulos on toiveidesi mukainen ja ainutlaatuinen – vastaavaa tuotetta et löydä valmiina kaupasta. Voimme toteuttaa esimerkiksi erilaisia huonekaluja, koriste-esineitä, sisustuselementtejä tai vaikka liikelahjoja. Valmistamme sekä yksittäisiä kappaleita että suurempia eriä, sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nahkatuotteet mittojen mukaan

Valmistamme asiakkaiden toiveiden ja mittojen mukaan räätälöityjä nahkatuotteita laadukkaasta ja kestävästä nahasta. Voit tilata meiltä esimerkiksi erilaiset vyöt, kansiot ja avaimenperät joko pieninä tai suurina erinä. Palvelumme kattaa myös nahkatuotteiden värjäykset ja painatukset – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Bovallius-Palvelut Oy – parempaa huomista

Bovallius-Palvelut Oy on yhteiskunnallinen yritys, joka pyrkii rakentamaan parempaa huomista etsimällä töille tekijöitä ja tekijöille töitä. Meillä työskentelee käsityötaitoisia henkilöitä myös oman sopimusvalmistuksemme parissa. Tilaamalla tuotteita meiltä autat tarjoamaan töitä. Kiitos, että välität!

 

Vastaamme mielellämme tiedusteluihin palveluista ja tuotteistamme. Saat meihin helposti yhteyden sähköpostitse, puhelimitse tai yhteystietosivulta löytyvällä lomakkeella.

Lue lisää yrityksestämme