Henkilöstöpalvelut Etelä-Savossa – työnantajille ja työnhakijoille

Ota yhteyttä!

Bovallius-Palvelut Oy tarjoaa henkilöstöpalveluita työnantajille ja avoimia työpaikkoja työntekijöille Etelä-Savon alueella. Autamme organisaatioita löytämään tekijät ja työnhakijoita löytämään työtä. Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää palveluistamme! Avoimet työpaikkamme löydät tältä sivulta sekä TE-toimiston sivulta. Voit myös jättää avoimen hakemuksen. Käsittelemme hakemukset aina mahdollisimman pian ja olemme yhteydessä sinuun.

Rekrytointi ja henkilöstövuokraus

Bovallius-Palvelut Oy tarjoaa rekrytointipalveluita työntekijöitä etsiville organisaatioille. Saat meiltä työntekijöitä sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen tarpeeseen. Kartoitamme työtehtävissä vaadittavan osaamisen ja etsimme sopivat tekijät joustavasti tarpeidesi mukaan. Toimimme Etelä-Savon alueella, ja toimipaikkamme sijaitsee Pieksämäellä.

 

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää! Saat meihin helposti yhteyden sähköpostilla, soittamalla tai yhteystietosivulta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin aina mahdollisimman pian. 

Alihankintatyöt

Kaipaatko jonkin tietyn alan yritystä tai ammattiosaajaa työskentelemään alihankkijana? Etsimme koko ajan uusia yhteistyökumppaneita Pieksämäen ja Mikkelin lähialueilta. Jos sinulla on alihankintatyötä vailla tekijää, kerro siitä meille.

Työnhakijalle

Etsimme motivoituneita työntekijöitä töihin eri puolilla Etelä-Savoa. Kaikki työpaikat eivät tule julkiseen hakuun, sillä pyrimme löytämään sopivia työntekijöitä CV-pankkimme hakijoista. Kannattaa siis jättää avoin hakemus.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Avoimet työpaikat

Julkaisemme tässä viimeisimmät avoimet työpaikkamme.

 

Juuri nyt etsimme henkilöitä seuraaviin tehtäviin:

 

 

Jos sivulla ei tällä hetkellä ole avoimia paikkoja, voit myös lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen timo.keisala@bovallius.fi.

 


Toimipaikka:


Pieksämäki
Hallipussi 1
76100 Pieksämäki